Η εταιρία μας γνωρίζωντας τις οικονομικές δυσκολίες και την κρίση που αντιμετωπίζει ο επιχιρηματίας και ο πολίτης προσπαθεί να βοηθήσει τους νέους αλλά και τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ FRΕΕ SERVICES TO OΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ [ 1] ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΑΛΛΟΙ…..ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!!

 

 To συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean είναι μία προσωπική εταιρία ελληνικών συμφερόντων με έδρα το Ηράκλειο. Ιδρύθηκε το 2008  και το κύριο αντικείμενο της είναι η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού χώρων, διαμερισμάτων, γραφείων, πολυκατοικιών.

 Το συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean ξεκίνησε αρχικά σαν τοπική επιχείρηση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στην Κρήτη και σήμερα έχει επεκτείνει την εμβέλεια των δραστηριοτήτων της σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα. Έχοντας στο δυναμικό της μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων υπαλλήλων, τεχνικούς συμβούλους, επόπτες εργασίας, επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων καθώς και μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό υποστήριξης, είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 Το πελατολόγιο του συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean περιλαμβάνει δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

 Από το 2008, με σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, δημιουργήθηκε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρία στο χώρο παροχής ποιότητας υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού.
Αυτό που κάνει το συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean να ξεχωρίζει είναι ότι επιτυγχάνει τους παρακάτω μετρήσιμους στόχους ποιότητας (Quality Objectives).

 Επιδιώκει και εξασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της.

 

  • Εναρμονίζεται πλήρως με τις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις και τις κοινοτικές οδηγίες.

  • Αναπτύσσει συνεχώς την τεχνογνωσία στους τομείς δραστηριότητας της TUV CERT DIN EN ISO9000:2000

Για την επίτευξη όλων των παραπάνω στόχων, η εταιρία εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9000:2000

Το συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean μεριμνά ώστε όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει να διακρίνονται από υπευθυνότητα, συνέπεια και ποιότητα.

Η ανάληψη πρωτοβουλιών και η υλοποίηση τους αποτελεί σημαντικό μέρος του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας, αποδεικνύοντας στους πελάτες καθημερινά ότι επιθυμεί να συνεισφέρει και στη δική τους επιτυχημένη πορεία.


- Κάθε χώρος έχει την ιδιαιτερότητα του. Έχουμε την κατάλληλη πρόταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

- Παράλληλα υπάρχει επόπτης εργασίας ο οποίος επιβλέπει το προσωπικό καθώς και τις εργασίες καθαρισμού.

- Σε περίπτωση αποδεδειγμένης ζημιάς που θα προκληθεί από το προσωπικό της εταιρείας μας, η εταιρεία μας υποχρεούνται την αποκατάσταση της ζημιάς αυτής.

- Η εταιρεία μας φέρει πλήρη ευθύνη αστικά και ποινικά απέναντι στο προσωπικό που θα απασχολήσει και είναι υπόχρεη για τις πληρωμές και τις ασφαλιστικές εισφορές αυτών.