Στις μέρες μας το να κερδίζεις μερίδιο στην αγορά είναι πολύ δύσκολο. Ενόψει λοιπόν όλων αυτών των δυσκολιών που ζούμε όλοι μας , εμείς αποφασίσαμε να μειώσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τις οικονομικές προσφορές μας , με πραγματικά τιμές που σοκάρουν.

Στόχος μας να ωφεληθούμε και να εξυπηρετηθούμε όλοι μας. Και εμείς αλλά και οι ήδη ή οι μελλοντικοί μας πελάτες. Είναι πλέον πλήρως αντιληπτό άλλωστε ότι η εποχή μας απαιτεί συνεργασία , κατανόηση, αλληλοβοήθεια και αλληλοστήριξη.

Σε αυτό το σημείο ακριβώς ερχόμαστε σε ‘’σύγκρουση’’ με πολλές αντίστοιχες εταιρείες παροχής υπηρεσιών καθαριότητας , που συνεχίζουν και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που δούλευαν στις ‘’καλές εποχές ’΄ της χώρας.

Συχνό φαινόμενο που παρατηρείται από τις εκάστοτε εταιρείες , είναι η πρόσληψη αλλοδαπών με χαμηλά έως ελάχιστα μεροκάματα , χωρίς ασφάλιση και η γενικότερη πολλές φορές εκμετάλλευση διαφόρων καταστάσεων , έχοντας ως συνέπεια να μην αποδίδουν όπως πρέπει οι εργαζόμενοι και ως κατ’ επέκταση να μην προσφέρουν με την σειρά τους οι συγκεκριμένες εταιρείες , ποιότητα υπηρεσιών.

Η εταιρεία COSAclean , θέλοντας να εξαλείψει τέτοιου είδους φαινόμενα αλλά και να κάνει τη διαφορά , αποφάσισε το προσωπικό - συνεργάτες που την απαρτίζουν να είναι ελληνικής υπηκοότητας , γνωρίζοντας τον κατώτατο μισθό και τηρώντας όλα τα νόμιμα. Μέλημά μας δεν είναι να ‘’πλουτίσουμε’’ αλλά να δουλέψουμε όσο το δυνατό περισσότερο , αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους πελάτες και προσωπικό εργασίας , με λιγότερο δικό μας προσωπικό κέρδος.

Τέλος γνωστοποιούμε ότι έχουμε εντάξει στην εταιρεία μας , το πρόγραμμα αξιολόγηση και κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού , μέσα από το οποίο επιβραβεύουμε όλους τους σωστούς εργαζόμενους με τιμητική πλακέτα και χρηματικό ποσό κάθε τέλος του έτους και με κριτήρια καλών υπηρεσιών ,συνέπειας , ευγενείας.Ως κίνητρο όλων αυτών οι ολοένα και καλύτερες παροχές υπηρεσιών, που φυσικά και πάλι καταλήγουν στο κέρδος – όφελος των πελατών μας.